MASSAGES OP EVENEMENTEN

 

Op welk van uw bedrijfsevenementen kan een massage een speciale en onvergetelijke ervaring zijn voor uw werknemers, klanten, en toekomstige klanten. Stel u voor:

Tijdens de sectorbeurs in de stand van uw bedrijf, naast de commerciële vertegenwoordigers staat er een massagepost die de aandacht van het publiek aantrekt. Op een uur tijd staat er een talrijke groep mensen aan te schuiven die tijdens het wachten op de stoelmassage de producten van uw firma kan nakijken.

Het is zomer en wordt er de traditionele BBQ Een massage aanbieden maakt de namiddag af, zoals de kers op de taart.

Na een lange onderhandeling en zware vergaderingen wordt er een voordelige overeenkomst gesloten met een belangrijke klant. Als bedanking wordt er een massagepauze aangeboden aan het team.

Het is secretaressen dag en dit jaar worden de administratieve medewerk(st)ers gesoigneerd en in de bloemen gezet met een ontspannende massagemoment.

Heeft u andere ideeën, denkt u aan andere momenten waar wij met onze massage op locatie en op maat van dienst kunnen zijn? Wij staan paraat om u en uw bedrijf  de juiste oplossing aan te bieden. Contacteer ons

Uw gasten verrassen en verwennen tijdens uw privé evenement is gegarandeerd als u een masseur aan huis of op locatie laat komen. Stel u voor:

Om de twee manden komen “The ladies” samen bij iemand thuis, om de beurt, zonder mannen en zonder kinderen. Er wordt lekker gegeten, gepraat, alles verloopt rustig zonder niets te “moeten”. Deze keer zijn jullie niet alleen want er wordt vanavond en extra ontspannende moment bezorgd door ME-MY. Jullie kiezen zelf het gewenste type massage en krijgen zelfs een aantal massagetechnieken aangeleerd. Het wordt een heerlijk “samenzijn” met vrouwen onder elkaar.

Jullie zijn al 40 jaar getrouwd en dat mag gevierd worden! Een tuinfeest is ideaal om te genieten van de prachtige bloemen. De kinderen kunnen buiten lopen en het orkestje past perfect onder de pergola. Iedereen danst en zingt en geniet van een rustig moment in de massagehoek naast de vijver. Daarna wordt er gepraat over de anekdotes van vroeger en de heerlijke zelfgebakken lekkernijen. De oma’s delen hun beide sensaties als de handen gemasseerd werden door ME-MY. Zie u dit al gebeuren?

Zijn andere momenten of gelegenheden waar wij u kunnen helpen om uw familiefeest of evenement onvergetelijk te maken? Contacteer ons! Wij zullen samen met u denken aan de mogelijkheden die beter bij u passen.

Prijzen van opdrachten voor bedrijfsevenementen of privé evenementen zijn afhankelijk van de opdracht zelf. Aarzel niet om ons een prijsofferte aan te vragen.